Opsætning af dokument vidersendelse

Oprettet af Malte Flendt, Ændret den Wed, 20 Dec, 2023 kl. 5:29 PM af Malte Flendt

Inden for Nordflows godkendelsesgrupper kan du indstille forskellige niveauer af tilladelser for videresendelse af dokumenter mellem grupperne. Dette giver dig fuld kontrol over, hvilke grupper der skal have tilladelse til at videresende dokumenter, og hvordan videresendelsen skal fungere.

Vi har to forskellige måder at videresende dokumenter på:

Intern videresendelse

Når der videresendes internt, vil dokumentet vende tilbage til den nuværende gruppe, efter godkendelse i den nye gruppe, og fortsætte i det oprindelige godkendelsesflow.

Ekstern videresendelse

Ved ekstern videresendelse vil dokumentet ikke vende tilbage til den nuværende gruppe, men i stedet blive i den nye gruppe og følge den nye gruppes godkendelsesflow. (dette er hvordan Nordflows videresendelse har fungeret som standard, før denne funktion)

Sådan opsættes videresendelsesregler

1. Naviger til indstillinger -> godkendelsesflow -> grupper og indstillinger

2. Vælg den gruppe, du ønsker at konfigurere, og vælg fanen Tilladelser:

3. Her kan du deaktivere videresendelse helt, aktivere en eller begge måder at videresende på, og trykke gem.

Hvis kun en af videresendelsesmulighederne er valgt, vil den automatisk bruge den videresendelsesmulighed. Hvis begge videresendelsesmuligheder er valgt, vil du blive bedt om, hvilken måde du ønsker at videresende på, når du videresender dokumenter:

I historikfanen vil det tydeligt fremgå, hvilken måde videresendelsen blev anvendt på dokumentet, for en fuldstændig gennemsigtig historiklog.