Godkendelse og Ændring i dokumentdetaljer

Oprettet af Lukas Christensen, Ændret den Mon, 7 Aug, 2023 kl. 9:25 AM af Lukas Christensen

I denne artikel vil vi vise, hvordan man godkender og ændrer i dokumentdetaljerne.

1. Først skal du gå ind på fanen "Dokumenthåndtering", som du finder nederst i midten.

2. Derefter skal du vælge fanen "Godkendelse".

3. Tryk ind på det dokument, du ønsker at godkende eller ændre i dokumentdetaljerne.

4. På det valgte dokument har du mulighed for at ændre i dokumentdetaljerne. For at ændre i dokumentdetaljerne skal du trykke på det felt, du ønsker at ændre. Når du trykker på et felt, vil der komme et pop-up-vindue frem med valgmuligheder. På billedet nedenfor viser jeg et eksempel på, hvordan det ser ud, hvis du ønsker at ændre leverandøren.

Eksempel på hvordan det ser ud ved valg af leverandør:

5. Nederst har du mulighed for at godkende, vidersende eller afvise bilaget, du har trykket ind på.
    Grøn knap: Godkend
    Blå knap: Vidersende
    Rød knap: Afvise