Sådan bruger du Direkte Bogføring

Oprettet af Malte Flendt, Ændret den Thu, 7 Dec, 2023 kl. 6:02 PM af Malte Flendt

Direkte Bogføring er en funktion til automatisk at bogføre dokumentet i ERP-systemet, efter det er færdiggodkendt i Nordflow. Dette vil spare tid og minimere manuelt arbejde mellem platformene.

For at aktivere og bruge Direkte Bogføring, gør følgende:

1. Gå til indstillinger -> godkendelsesgrupper
  2. Vælg den gruppe, du ønsker at give tilladelse til at bogføre et dokument
  3. Gå til fanen tilladelser og aktiver "Bogfør i ERP"

Når dokumenter går til bogholdergruppen, vil de nu have mulighed for at aktivere bogføring af dokumentet i ERP, efter det er blevet godkendt i Nordflow:

Indstillingen vil kun være synlig, mens dokumentet er i denne gruppe.

Dokumentet vil først blive bogført, efter det er færdigt og skubbet til ERP, dette påvirker ikke godkendelsesflowet

Direkte Booking er i øjeblikket kun tilgængelig for integration med Fortnox.