Indsendelse af dokumenter

Oprettet af Lukas Christensen, Ændret den Mon, 30 Okt, 2023 kl. 4:18 PM af Lukas Christensen

I denne artikel viser vi dig, hvordan du ændre din oplysninger under indsendelse af dokumenter.

1. Først skal du gå ind i settings, som du finder øverst i højre hjørne.

2. Inde under kundeprofil skal du trykke på indsendelse af dokumenter.

3. Det er muligt at bruge drag and drop eller mobil appen ved indsendelse af dokumenter, men vi sender også dokumenter via e-mail. Den e-mail, der står ud for "e-mail indsendelse af dokumenter", er altså den e-mailadresse, hvortil  dokumenter kan indsendes.

4. I det næste felt finder du "GLN til modtagelse af e-dokumenter". Her har du muligheden for at indtaste dit eget GLN-nummer. Når du har gjort dette og trykket på den blå gem knap, vil du være i stand til at modtage e-faktura hos os.

5. Hvis du får indsendt et dokument, vi ikke anser som bogføringsbilag, vil det blive sendt til enten karantæne eller e-mail. Hvis du modtager noget, der ikke anses som et bogføringsbilag, men stadig gerne vil have det inde i systemet, skal du vælge "karantæne", da det så vil lande i karantænefanen ude i godkendelsesflowet. Hvorimod hvis du vælger e-mail, vil de afviste dokumenter blive sendt til din e-mail for rapportering af fejl. Her kan du tilgå dokumentet gennem et link i e-mailen, hvor der også vil være en beskrivelse af, hvorfor det blev afvist.