Introduktion til Dokumenthåndtering

Oprettet af Lukas Christensen, Ændret den Fri, 4 Aug, 2023 kl. 3:51 PM af Lukas Christensen

I denne artikel vil vi gennemgå de forskellige faner under "Dokumenthåndtering".

1. Inde i Nordflow-appen kan du finde fanen "Dokumenthåndtering" nederst i midten.

2. Inde på fanen "Dokumenthåndtering" kan du øverst vælge kunde/selskab ved at trykke på feltet, der er markeret med rødt på billedet nedenfor.

3. Under "Godkendelse" kan du se de dokumenter, der mangler at blive godkendt. Hvor du under "Arkiv" kan se dokumenter, der allerede er blevet godkendt.

4. Under "Godkendelse" kan du se leverandørnavnet, dokumentnummeret, dokumentdatoen, hvem der mangler at godkende og beløbet for hvert dokument, der mangler at blive godkendt.

5. Under fanen "Arkiv" kan du se leverandørnavnet, dokumentnummeret, dokumentdatoen og beløbet for hvert dokument, der er blevet godkendt.