Hvordan du vælger kunde/virksomhed

Oprettet af Lukas Christensen, Ændret den Fri, 4 Aug, 2023 kl. 1:42 PM af Lukas Christensen

På fanen "Indsend" har du mulighed for at vælge kunde/selskab, se tidligere indsendte dokumenter og indsende dokumenter. Se artiklen "Personligt udlæg og Firmabetalt" for mere information om den blå "Indsend" knap.

1. Inde i Nordflow-appen kan du finde fanen "Indsend" nederst til venstre.

2. Inde på fanen "Indsend" kan du øverst vælge kunde/selskab ved at trykke på feltet, der er markeret med rødt på billedet nedenfor.

3. Når du trykker på feltet, vil der komme en pop-up frem, hvor du vil kunne se de kunder/selskaber, du har adgang til. For at komme ind på den kunde/selskab, du ønsker, skal du trykke på navnet af kunden/selskabet.

4. Når du har valgt den kunde/selskab, du ønsker, vil du komme tilbage til "Indsend"-fanen, hvor du øverst kan se, hvilken kunde/selskab du er inde på.