Slet bruger

Oprettet af Lukas Christensen, Ændret den Fri, 14 Apr, 2023 kl. 1:21 PM af Lukas Christensen

I denne artikel vil vi gennemgå hvordan man sletter en bruger.

1. Først skal du gå ind i settings, som du finder øverst i højre hjørne.

2. Inde i settings skal du vælge brugere.

3. Sæt et flueben i feltet til venstre for navnet.

4. Efter at have valgt brugeren, skal du trykke på den røde skraldespand.

5. Der kommer en warning hvor du skal trykke "ok" for at gennemføre dit valg.