Oprettelse og valg af konteringsskabeloner

Oprettet af Lukas Christensen, Ændret den Mon, 30 Okt, 2023 kl. 4:12 PM af Lukas Christensen

I denne artikel vil vi gennemgå hvordan man opretter og vælger konteringsskabeloner.

1. Start med at gå ind på godkendelse.

2. Tryk ind på en faktura.

3. Klik på de 3 prikker over split.

4. I pop-up vinduet skal du trykker på håndter konteringsskabeloner.

5. For at oprette en ny skabelon skal du først udføre din kontering inde på fakturen som du plejer. Herefter kan du give skabelonen et navn og gemme den.

6. Efter du har gemt skabelonen, har du mulighed for at vælge den som standard skabelon for den nuværende leverandør.

7. Det er også muligt at anvende gemte skabeloner på andre leverandører og dokumenter. Find skabelonerne ved at klikke på de 3 prikker over "split bilag" og efterfølgende tryk på "Anvend skabelon". Her kan du vælge dine gemte skabeloner.