Tastaturgenveje / Keyboard shortcuts

Oprettet af Lukas Christensen, Ændret den Mon, 30 Okt, 2023 kl. 12:59 PM af Lukas Christensen

Vi har flere tilgængelige tastaturgenveje, der gør arbejdsprocessen hurtigere, og hvor man undgår at bruge musen mere end højest nødvendigt. Nedenfor er der billeder af de forskellige shortcuts, og en step by step guide. Så du selv kan finde dem inde i Nordflow.

1. Klik på et bilag.

2. Klik på det lille spørgsmåltegn øverst til højre.

3. I pop-up vinduet skal du vælge knappen "vis genvejstaster".

4. Så kommer der et vindue nederst, hvor du selv kan navigere rundt, i de forskellige faner diverse, navigation og linjer for at se de forskellige shortcuts.

Diverse:

Navigation:

Linjer:

Hvis du har et ønske om endnu en tilføjelse der ikke allerede er her, så må du meget gerne kontakte lukas.christensen@ecit.com med din henvendelse.