Virksomhed

Oprettet af Lukas Christensen, Ændret den Mon, 30 Okt, 2023 kl. 4:16 PM af Lukas Christensen

I denne artikel viser vi dig, hvordan du ændre din virksomheds navn og CVR-nummer.

1. Først skal du gå ind i settings, som du finder øverst i højre hjørne.

2. Inde i settings skal du vælge "kundeprofil" øverst til venstre.

3. For at ændre din virksomheds navn, skal du klikke på det hvide felt ud for "navn" og skrive det nye virksomhedsnavn. Når du har gjort dette, skal du trykke på, den blå gem knap.

4. Du har også mulighed for, at ændre CVR-nummeret. For at gøre dette, skal du blot klikke på det hvide felt ud for "CVR". Når dit CVR-nummer er ændret, skal du klikke på, den blå gem knap nederst.