Tilføjelse af brugere og tilladelser

Created by Lukas Christensen, Modified on Wed, 21 Jun 2023 at 04:28 PM by Lukas Christensen

I denne artikel vil vi gennemgå tilføjelse af brugere og tilladelser til dine grupper.

1. Først skal du gå ind i settings, som du finder øverst i højre hjørne.

2. Inde i settings skal du vælge "Grupper og indstillinger" under Godkendelsesflow.

3. Tryk på den gruppe du ønsker at ændre. Hvis du endnu ikke har oprettet en gruppe, så læs artiklen "Oprettelse af Godkendelsesgrupper". Når du har en gruppe, kan du trykke på den for at tilføje brugere eller ændre tilladelser.

Link til artiklen "Oprettelse af Godkendelsesgrupper":
    https://nordflow.freshdesk.com/en/support/solutions/articles/73000613243-oprettelse-af-godkendelsesgruppe

4. Efter at have valgt en gruppe, skal du trykke på "Brugere"-fanen, som findes i midten ude i højre side.

5. I feltet, der er markeret med rødt på billedet nedenfor, kan du se de brugere, der er oprettet i dit system. Hvis du gerne vil oprette nye brugere, er der en guide til det i artiklen "Oprettelse af nye brugere". Hvis du markerer mere end én bruger i gruppen, skal blot en af de valgte brugere godkende dokumentet i godkendelsesflowet.

Link til artiklen "Oprettelse af ny bruger":

https://nordflow.freshdesk.com/da/support/solutions/articles/73000606016-oprettelse-af-ny-bruger

6. Hvis du ønsker, at der skal være flere brugere i gruppen, der skal godkende dokumenterne, før de bliver sendt videre i godkendelsesflowet, skal du krydse af i boksen ud for "Flere godkendere".
    I eksemplet på billedet nedenfor betyder det, at både Lukas og Jesper skal godkende dokumentet, før det kan sendes videre i flowet. Hvis du ikke krydser af i boksen ud for "Flere godkendere", bare en af de valgte brugere i dette eksempel Jesper eller Lukas godkende dokumentet for, at det kan fortsætte i flowet.

7. Hvis du har brugere med rollerne "Ekstern bogholder" eller "Ekstern konsulent", vil de kunne se dokumenter, der er tildelt til dem gennem normale godkendelsesgrupper. Derudover vil de også have adgang til at se alle dokumenter, der tilhører grupper, hvor afkrydsningsfeltet er markeret. Dette giver dem en bredere adgang til dokumenter, der ikke er direkte tildelt til dem, men stadig er relevante for deres rolle som ekstern bogholder eller ekstern konsulent.

8. Send til godkendelse: Hvis du vælger denne, kan brugerne i gruppen kun sende dokumenter til godkendelse.

Godkend: Hvis gruppen har tilladelsen "Godkend" og godkender dokumentet, vil det gå til overordnet gruppe (hvis der er nogen) og derefter til slutgodkenderen (hvis der er en).

Bogført: Hvis gruppen har tilladelsen "Bogført", og godkender dokumentet, vil det ikke gå til 'Slutgodkenderen', i stedet vil det gå direkte til ERP-systemet.

9. Send til bogholder: Hvis du vælger "Send til bogholder", betyder det, at afviste dokumenter vil blive sendt til den valgte bogholdergruppe.
    Bogholdergruppen er den gruppe, du vælger under detaljer (se billedet nedenfor).

Afvis og mail bilag: "Afvis og mail bilag" betyder, at afviste bilag vil blive sendt til din e-mail.