App download og log in

Oprettet af Lukas Christensen, Ændret den Fri, 4 Aug, 2023 kl. 1:32 PM af Lukas Christensen

I denne artikel vil vi vise, hvordan du downloader Nordflow-appen og logger ind i systemet.

1. Du har mulighed for at finde Nordflow fra både App Store (iOS) og Google Play Butik (Android)

2. Når du har downloadet Nordflow-appen og åbner den for første gang, skal du logge ind med din e-mail og dit password. Det er det samme login, som du også bruger på webbrowseren.