Tips & Tricks

Oprettet af Lukas Christensen, Ændret den Tue, 5 Sep, 2023 kl. 11:44 AM af Lukas Christensen

1. Start med at trykke ind på et bilag

2. Ude i højre side over bilaget vil du kunne se nogle funktioner

3. Den første knap gør det muligt at vedhæfte et bilag til din faktura. Når du trykker på knappen vil der komme et vindue frem, hvor det vil være muligt for dig at vælge hvilket bilag, du ønsker at vedhæfte

4. Den næste knap gør det muligt for dig, at vælge om billedet af bilaget skal vises på højre eller venstre side

5. Knappen med de fire pile gør billedet større hvilket især er brugbart hvis du sidder på en mindre skærm og har svært ved at se hvad der står

6. Det er muligt at se bilaget i fuld størrelse, ved at klikke på knappen på billedet nedenfor

7. For at downloade bilaget til en pdf skal du klikke på download ikonet

8. Hvis dit bilag står på hovedet er det muligt at rotere det ved trykke på knappen helt til højre