Oprettelse af leverandør

Oprettet af Lukas Christensen, Ændret den Fri, 14 Apr, 2023 kl. 1:30 PM af Lukas Christensen

I denne artikel vil vi gennemgå hvordan man opretter en leverandør.

1. Først skal du gå ind i settings, som du finder øverst i højre hjørne.

2. Inde i settings skal du vælge leverandører, som du finder under integration.

3. Try ind på leverandør indstillinger

4. Herefter kan du vælge mellem:
    Spørg: Når der kommer et bilag fra en ny leverandør vil der komme en orange warning. Når du trykker ind på den orange warning vil de informationer vi har aflæst komme frem. Hvis al informationen ser korrekt ud kan du trykke gem og leverandøren vil blive oprettet i vores system. Når du har godkendt bilaget og det bliver sendt videre til ERP systemet vil vi automatisk også oprette leverandøren derinde.
    Ja: Hvis du vælger "ja" vil vi automatisk oprette en ny leverandør uden at spørge dig først.
    Nej: Vælger du "nej"opretter vi ikke en ny leverandør, men sender det til enten karantæne, godkendelse eller standard diverse-kreditor.

5. Du har også mulighed for at vælge om vi skal oprette leverandører for kvitteringer. Ønsker du vi opretter en ny leverandør når du indsender en kvittering skal du vælge "ja".