Indstillinger

Oprettet af Lukas Christensen, Ændret den Thu, 14 Dec, 2023 kl. 4:21 PM af Malte Flendt

I denne artikel vil vi gennemgå de forskellige indstillinger under bogføring.

1. Først skal du gå ind i settings, som du finder øverst i højre hjørne.

2. Inde i settings skal du vælge bogføring.

3. Her har du mulighed for at vælge bogføringspraksis, hvilket betyder hvordan vi håndtere dine bilag.

Standard: Fakturaer og kreditnotaer bliver behandlet som leverandørbilag. Kvitteringer og alle andre dokumenttyper behandles som finansbilag, hvor der bliver sat en balancekonto på konteringstabellen.

Alt som kreditorfaktura: Alle bilag behandles som leverandørfakturaer, uanset hvad deres originale bilagstype har været.

Alt som finansbilag: Alle bilag behandles som finansbilag, uanset hvad deres originale bilagstype har været.

Udlægshåndtering
Hvis du vælger standard ud for bogføringspraksis har du mulighed for at vælge mellem finansbilag og kreditorfaktura under udlæg. Dette gælder kun personlige udlæg gennem mobil-appen, så hvis du sender bilag ind gennem e-mail eller ved drag and drop, vil de følge "standard" som beskrevet i punkt 3.

Finansbilag: Ved valg af "alt som finansbilag" under udlæg, har du mulighed for på brugerniveau at vælge en konto, som udlæggene kommer ind på.

Kreditorfaktura: Ved valg af "kreditorfaktura" skal du oprette kreditorer for dine brugere under "leverandører". Du finder leverandører under integration ude i venstre side. Når du har gjort dette, vil dine brugere automatisk blive betalt når de indsender indsender personlige udlæg gennem mobil-appen.